December 31, 2013

that 31.12.13 moment..

assalam,

pagi tadi aku hantar sijil kat boss dan surat pengesahan bekerja sekian2 lama untuk disign.. degree pun berposak carik fail baru jumpa ooh dicelah2 surat beranak anak2, bil2 bagai.. mak2 betul kau skrg ni haha..

bos takde, so aku tinggalkan nota:

" assalam .., saya nak sambung belajar. harap boleh t/t sijil dan surat ni. tq"

lepas solat zohor, bos masuk:

"u nak apply study leave ke diana? work is coming in next year.."

"u nak sambung LLM ke? can u manage ur time? becoz we ll be quite busy next year.."

lepas jawab apa yg patut, aku senyum sambil taip nota ni..

sebab tau aku dihargai di firma ini..

bye bye 2014, rasa takkan rindu kot, tak taulah nanti hehe..

3 comments:

  1. oit sambung belajo ke? x bgtau pun. chaiyokk ma

    ReplyDelete
  2. ana nk further study? bagooossss go go ana!!!!!

    -mk-

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..