October 23, 2013

free time

assalam,

dlm masa bbrp bulan ni inilah aku baru ader free time kat ofis..

dari smlm..

obviously sebab along dah abis pekse jugak..

kdg2 teringat nk tulis mende2 kelakar tp tulah takder masa..

hujung minggu pulak mmg takde masa pun nk bukak lappy..

dari pagi sabtu, pas subuh dobi mendobi, masak memasak sampai tghr..

itu kalau takder job party, if ade, aku da setelkan mlm sebelum..

pas tu ajar anak belajar, bwk gi taman, etc..

apapun alhamdulillah sibuk kat opis maknanya ada job masuk.. if takde krg mengagau2 jugak khen..

pas tu minggu depan dan depan dan depannya nk pi berjalan nak siapkan kojo opis lg.. angan2 kau mmg byk dakdiana haha termasuk pi hatyai bulan 12.. pasport sume dah mati kuikuikui.. ntah bile lah nk pi renew nih..

apepun, meskipun bbrp bulan ni agak struggle juer dgn opis n personal matter, alhamdulillah family sentiasa ada di sisi..

syukur sgt..

aku percaya pengorbanan kita semua akan dinilai oleh Allah.. dan pertolongan Allah itu akan tiba tepat pada masanya.. tak terlewat sesaat pun..

tq Allah utk ibu bapa, adik beradik, suami, anak2, kawan, office, semua yg baik..

sebab aku ni bukan baik sgt..

mulut pergosipan itu masih ader haha..

ok baiiiiiii


No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..