June 18, 2013

the projects

assalam...

hai....

sebenarnya letih tgk posting anonymous tu.. lepas tu xder masa nak tulis pos baru.. sedeyhhhh.. rindu masa dulu2 byk masa blogging haha..

oh bos saya baik ye.. saya kerja flexible hours.. bos saya memang izinkan kalau stress boleh keluar ofis, masuk ofis waktu anjal tapi pandai2 ganti, gitulah baiknya bos saya.. kalau saya kerja outstation boleh terus balik sebab mesti saya letih drive berjam2 gitu... jadi bile saya stress sy blogging, bos mmg ok..asalkan kerja ok, takde complaint from bank, dia ok.  jadi jgnlah melemparkan kata2 nista, haram ko blogging time keje, kerana anda tidak berada di tempat saya.. don t simply judge people like that particular cranky court judge---> tetiber muncul memori hitam.. haha..

sebenarnya byk sgt projek sekarang..

1. nak belajar photoshop ----> utk thepartykru.. sebab halangan terbesar sewaktu menjadi partyplanner adalah bongok graphic designing.. sedeyhhh
2. kerja ofis yg tak berkesudahan. bila ngadap fail yg dimenyampahi itu (bahasa ala david teo) hidup dlm fasa denial sebab sentiasa ckp kat otak, ok fail tu x wujud. or carik alasan x nak buat fail tu.. kalau ada fail urgent lain, gembira...

aku biasalah byk nau nak buat dlm satu2 masa.. never live in the comfort zone ----> my friend told me.. (ikutkan aku mmg nak idup dlm comfort zone ajerr)

dgn projek2 thepartykru, dan sekarang saya adalah:


sebenarnya saya da consume shaklee ni dah 3 tahun, hanya sekarang ni menjadi ahli, sebab loyal customer so dpt vip invitation from the leader.. i trust shaklee that much, so i become the member... love shaklee.. bygkan da 3 tahun ambil sebagai supplement without fail.. dgn kehidupan yg hectic skrg, mmg saya sgt perlukan supplemen yg baik..

ok nak keluar skrg.. janji blog berupdate.. (bye bye entri anonymous)

see ya.. bye...

visit my partyplanning blog : thepartykru utk memorable party + info berkenaan shaklee ya..

1 comment:

masa untuk bersuka-ria..