May 8, 2013

anonymous oh anonymous

assalam..

seperti dijangka ada anonymous yg bg komen.. tp sebab sakit hati agaknya bg komen kat posting 'hati seorang peguam" yg dah berapa jeman aku tulis tu..

"peguam bicaranya berduri.. taknaklah kawin dgn peguam.. puiiiii"

bicara.. duri.. apa tgh buat tajuk novel ke duri2 kehidupan???

wahai hater, setakat komen xde point kau tu x layaklah nak didebatkan pun..

seriously tahap pendidikan aku, latar belakang agama, didikan ibu bapa, pendidikan sekular yg aku terima membolehkan aku berfikir dengan waras, masih menjalankan tugas, ibadah di muka bumi ini, masih di bawah rahmat Allah, my family member semua well educated, proffessionals to be precise.. semua masih solat 5 waktu, menghormati ibu bapa dll.. takkanlah nak terangkan detail pulak.. so semua itu tak mendidik aku nak menjawab komen kau tu secara ilmiah. rasanya macam x sama level pemikiran pun.. org yg membuta-tuli menghina org ni seriously ko jawab ape pun dia xkan terima..

ko xde kerja ke mengomen kat blog org tambah dosa..

dah le anonymous pulak.. hmphhhhhhpfffttttt.. hanya penakut aje jadi anonymous..

alhamdulillah.. dpt jugak pahala..

oklah jom kita sambung buat kerja...

jgnlah kita nak melilau nak menghina org..

mak, cikgu, arwah nek jariah yg ajar kita ngaji, ustaz/ah, lecturer kita x ajar jadi impolite gittew.. alhamdulillah saya masih ingat pesan dorg..

time kasih la buat aku feeling2 blogger terkenal ada hater..

assalamualaikum...














2 comments:

  1. wuiiiyoo...org yang ade hater(s)yelah artis ok!!! terkenal gitu....

    tahniah ana!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... mcm2 peel.. kat blog picisan aku ni pulak tu.. terhibur betul..

      Delete

masa untuk bersuka-ria..