October 23, 2012

friend

"a loyal friend laughs at your jokes when they're not so good, and sympathizes with your problems when they're not so bad.."

kelakar pulak baca ni. sebab yelah kdg2 masalah perut bonc, gem.., (perluke x tulis penuh, ingat org tak dpt detact ke ha), penat, gagal beli blouse yg digemari pun jadi masalah besar bagi aku ni.

itu belum lg tak tau nak masak apa ptg ni, sape ada resipi rendang power, dan terbaru si zaira pun aku haruk tanya pekse dsv cemana heheh..

ooh kpd para ibu2 penyandang jawatan guru sandaran terlatih kssr (kita le tu), jgn lupe menjenguk side bar blog ni, ada website kssr online, ada penerangan (yg aku still confuse), soklan pekse2 ujian sume ada tawww.. biasalah kita ibu moden kenelah updet dgn perkembangan sekolah anak2 ye.. hehe

kpd kwn2 yg setia, seperti kak ct nurhazila, tiz zaqyah abun, mk the mizz nina (tetiba), dll yg aku selalu kacau2 masehhhhhh..

sebab

-ketawa ngan lwk2 kritikal aku tu,
-and mendengo bile diperlukan.. or dipaksa..

nasiblah...

hehe byee...

rindu tulih pjg2.. ahh ko sume nak rindu..

1 comment:

  1. aku mizz nina? hahaha...bolehla...seb baik bukak didie alias

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..