August 9, 2012

deco-deco raya


salam,

spt biasa aku xde masa..

lagi nak raya, lagilah mcm2 kerje nak setel..

dgn order2 utk partykru x siap hihi.. ok.. ok.. maafkan dahku cik h (bukan nama sebenar). mesti berbulu dengo kata aku xde masa, abih galok updet blog. fahamilah updet blog ini utk lepaskan jeritan jiwa yg terpendam hikhik..

kdg2 dekat 3 jam tgk buat dokumen sorting fail yg sama paham tak penderitaan itu....

seperti nak melempar fail dlm tong sampah di tepi ni.. tp dlm hati aje..

mggu lepas kemas rumah. sebab takut mggu ni xde masa. abih ada le aku mggantung brg2 lama yg terperuk dlm stor. penggantung pinggan besi putih baru spray dan pinggan2 plastik dr lovely lace. dulu melaka takde romantika ke, kk homedeko ke so terpaksa beli di lovely lace.. skrg tidak, amalkan penjimatan berganda di kedai yg murah hihi..


abih tu tgk apa pucat sgt rumah aku ni, ingat nak beli bunga sket. bunga mestilah putih ikut tuan hati suci ehhh.. sekali masa takde..

lepas tu, tiba2 dpt idea guna tin lama ni, cabut bunga lama dia, pink kaler, then gubah aje pakai bunga putih tu.


ini fav spot kat luar. tempat baca magazine,paper, novel skrg tgh feeling balik baca PS i luv u kali ketiga. x tau bile leh habis, mungkin taun depan..

oklah kan..

selamat hari raya korang..

baiiiiiiiiiiiiiiiiiii

No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..