August 16, 2012

clearing, nesting, n resting.

salam..

hari ni hari nesting di ofis..

clearkan apa yg patut.. fail x berenti masok.. haih..

tghr buleh sit back n relax/window shop sebab x payah amik anak balik sekolah..

peti sejuk dah kurg stock makanan readymade sbb dah x larat dah..

smlm clearkn sume tok nenek shopping..

papa dah 2 malam keluar berlakon pi keje padehal pi beli kasut budak2..

ye aku kalau baju boleh belikan, kasut aku mcm tak reti sgt, sebab itu tugas turun temurun papa..

ok nak sambung kerja.. mata mcm ada gam ni.. lately tido 3-4 jam aje semalam..

di kesempatan ini, sebab aku stat cuti esok sampai bile pun x sure, ofis bagi sampai rabu dopan, aku nak mohon ampun maaf atas semua salah dan silap. kdg2 aku cerita x letak nama betul pun. kdg2 aku refer pd org lain dan biasanya org tu x baca blog ni pun. kut ada yg terasa, aku mintak maaf. mulut aku ni kalau nak diinsurankan memang x diterima syarikat insuran hihi..

maaf zahir batin ya..

selamat hari raya

1 comment:

  1. Selamat Hari Raya jugak la.rayo mane? sesenang dtg ler beraye umah Lya.~~

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..