July 16, 2012

krisis pertengahan umur

salam haha..

sape yg mengikuti blog ini pasti tau aku ni byk sgt resolusi..

resolusi pertengahan bulan- takde duit tetiba nak beli mcm2 brg.. biol..

resolusi tak nak pakai shawl lah..

dan krisis terbaru iaitu middle age crisis, tiba-tiba nak pakai dress kakakakak

lepas tu tiba2 nak pakai shawl.. balik.. yg lama udah disedekahkan.. mana yg aku syg adalah yg kaler itam putih, tak jrg..

last wikend pi kl, pas tu pi mines jumpe orang, pi mines downtown beli inner & cardi sukeee & kenanga wholesale city kat pudu. adik ipar aku ckp mcm kat bandung baju2 budak n pompuan byklah.. kain ela xde ye mintak mahap..

(mata bengkak x lena tido kat serdang. diva sgt macam baby konon kena tido di tilam dan bantal di rumah sendiri. inner beli di downtown. shawl mungkin berusia 2 tahun lebih. ol skul apedehal org nak kutuk)

(bersama si cinta hati. abaikan lelemak dagu itu. itu kan kembar)

kbai. malas nak citer lagi haha

p/s: kepada mummy leyya nnti akk reply ye.. babai

4 comments:

  1. heheh..aku pon tgh sibuk mengusha dress online..tp takut nk beli takut x sesuweiii

    ReplyDelete
  2. zaira ko pastilah sesuai. body seperti hamis jalikha. aku ni yolah kene carik yg muat haha.. gogo marilah kita beraya memakai dress-->tetiba..

    ReplyDelete
  3. ekekeke..xde hal lah kak..

    ReplyDelete
  4. giler ko mensamakan aku dgn hamis jalikha..pengsan mak jemah haha

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..