May 11, 2012

thank you Allah for my mother

salam.

aku ngantuk. semalam tido awal pukul 9 sebab nak tidokan anak. pukul 11 cam tu terjaga setelkan sume hal2 rumah, pas tu terjebak tgk movie astro "prom night" ha pukul 1:30 tido.

ngantuk gilos.

ahad ni mother's day, sebak juga mendengar sinar fm pagi tadi, byk cerita psl mak2 nih. ada caller tu cakap dia rindu sgt mak dia selalu masak best2 kalau dia balik dr asrama, now mak dia dah takde. rinduuu sgt.

abih balik masa drive dengar pulak lagu ni, menitik jugak air mata dengar lirik dia..



aku rasa siapa ada ibu atau seorang ibu atau pernah jadi ibu MESTI akan terusik dgn lagu ini..

bayangkan tempat IBU kita selepas ALLAH dan RASULULLAH (s.a.w)..

Alhamdulillah, thank you Allah for my mother..

semoga Mak panjang umur, umur diberkati dan dilimpahi kasih sayang Allah, Rasulullah dan anak-anak mak dan kaum keluarga.

Happy Mother's Day korang..

luv

2 comments:

masa untuk bersuka-ria..