May 8, 2012

sweet goody bags for sale!!

assalamualaikum..

finally aku taip jugak post ini..

ok semua yg baca blog ini tau aku gile parti kan, dan konon2 suka DIY lah, deko2lah..

so selalunya bila pergi jalan2 aku TERDORONG membeli barang2 yg aku rasa comey.. ada kala terbeli lebih, balik buat confession "pa, tadi sebenarnya mama beli goody bags ni ha, comel sgt". 5 kali jalan, 5 kali beli goody bags. dan dak papa biasa akan tersenyum sebagai memberi dorongan kepada bini dia yang ntah apa2 nih haha..

so aku confuse samada aku:

1. create anor blog utk minat aku ni;
2. or just letak di side bar benda2 yg aku nak jualkan?

aku kalau boleh nak blog ni kekallah merapu sentiasa. tapi kalau dipisahkan bende2 tu di blog lain, itulah aku, maksudnya, itu part of me, apo laie kau nak cerita..

brg tak byk, sebab beli ditemani 3 bodyguard paham2 jolah. abih photoshoot (perkataan huhhh!!) wikend ajo bulehh.

takpelah so antara bende comey di dalam pasaran dakdiana adalah:





yang di bawah ni patutnya jual, tp tamak haloba guna sendiri T___T


so dipendekkan cerita, silalah berkunjung ke blog sisipan metro saya iaitu ohsosweet untuk keterangan lanjut hihihi..

p/s: yelah tau tak byk brg lagi. sharifah norlaila jgn gelakkan okeh. maklumlah kawan ngan aku ni ntah hapa2 biz.. ini bagi memenuhi masa lapang..

bye korang. luv sapa yg baca blog ni. (*yang baik aje*)

No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..