April 26, 2012

the project

salam..

rasa nak pitam tgk blog hari2 gambo lemari..

bosan ohkeh..

aku punye batuk tak elok2..

skrg pulak cepat rasa annoyed dgn surrounding. mcm dtg opis pagi2 yg kat luar brum bram dang dung gosip sana gosip sini, rasa mcm what the helllllllll lah..

sekali keluar lagi krg dengar pasal masak nasik lemak pakai santan pekatlah mende..

kadar desibel tinggi pulak tu.. bosan...

teringat kat staf ofis lama aku muda2 haha so kita cerita pasal lagu, baju, bukak radio kuat2. aku nama je ada bilik tp selalu lepak luar tlg dia buat kerja. alah dulu memang mcm kerani pun kerja takde hal punye.. kdg2 dia cerita psl boipren dia, plan nak kawinlah -----> hepi..

selalu bosan jugak kau kat rumah mengadap benda yg sama, dtg opis depa citer pasal masak lagi, anak2. tp itu ok lagi bile citer pasal gosip secara keterlaluan aku mcm cepat bosannnn..

ala sebenarnya kalau aku x suka org tu semua cerita2 dia aku rasa tak patut or bosannnnn..

so recently ada menerjah ke otak aku ni satu projek. no bukan pasal 'membaikpulih perabot' bak kata MK haha, tapi kaitan psl bende yg aku suke..

macam nak buat ke idak. mampukah. mcm setiap hari idea tu dtg pada seiap masa..

petunjukke.. syaitonkah haha..

ha jgn lah risau takde idea mengarut merepek merapu..

dan juga bukan nak tukar bidang lain bak kata MK menjadi 'pembaikpulih perabot yang berjaya' haha..

iyelah harus buat solat istikharoh, insyaallah..

so kalau jadik aku update kat sini okehhhhhhhhhh

ada korg kesah ke????????

hewhewhew

No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..