April 9, 2012

deko2 dan makan2

haiiiiiiii..

entri bergambar aje.. malas... like always..

ini gambar rumah saya bulan lepas masa buat makan2 konon house warming gitu..


mende alah ni dibeli di romantika. sebelum rumah direnovate lagi. biasalah over. letak di backyard aka laman playplace anak2 dan tempat sidai baju. konon secret garden padehal rumput jer ada kat tepi hewhewhew. me n flora no chemistry u knowwwww


hall yang kosong mak aku cakap byk lagi tempat yg boleh letak brg. mak apa kata mak sponsor tv led 42' satu? poket anak udah kering.. hihi..


meja sebelum kedatangan pihak2 keluarga mentua-menu, mee udang, sate, air barli.. siapppp nak bgtau air apa..



kuah mi udang (udang + tulang rebus 5 jam api kecil--->overr) yelah sekarang kau dah tak boleh makan udang... fineeeeeeeee


playplace anak2, dapur adik bersebelahan dapur ibu. kerusi dah dimamah mentari. nanti ada masa papa cat ye pa.... idea semua datang dari aku, pelaksanaan papa kih3xx..

ooh nanti aku upload cier recent DIY project yg kami buat ye.. spray sana, spray sini..

konon terpengaruh dgn blog paint me white kat side bar nih..

maklumlah duit dah kurang sume DIY ajelah....

so itulah rumah saya, jgn kutuk okeh.. biasa aje..

bye.......

2 comments:

  1. cantiknyeeeeee rumah ko!!! aku mmg fail deco deco nih ok. duit pun manjang kureng....dinding makin kopam diconteng ryan!! tension!!!!

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..