January 16, 2012

coffee talk

assalamualaikum..

haa.. ngantuk gile..

lately aku mmg selalu ngantuk. tgh tunggu along kat pak guard sekolah bukan main berlagu lagi mulut menguap pap.. pap.. prap.. tak renti2..

seriously, schooling is a serious business..

selain dr harapan yg kau hantar ke sekolah, tambah pesanan2, didarab dgn beg2 yang perlu disediakan, beserta kelengkapan, aku cuma berdoa agar semuanya akan baik2 sahaja..

bila x tahan sgt, buat air kopi, minum..

kopi ni mcm ajaib okeh, skrg aku memang restrict myself dr minum kopi, atas sebab2 kesihatan.. gastrik etc..

bila sekali2 minum, bancuh kopi, in this quiet room, rasa macam kopi tu cakap:

"hi dear, we meet again"

oh coffee, i really miss ya..

syukur Allah masih beri peluang untuk bernafas hari ini.

semoga semuanya baik2 sahaja..

amin

No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..