December 6, 2011

buddies

assalamualaikum..

just short update..


sebab baca entri beautiful MK pasal bff dia terus jadi mcm sedih. sebab ingat kat kwn2 aku pulak. sekali tghr tadi masa aku baru lepas terdetik "lama pulak x bercengkarama dengan bebudak ni" cik n sms kata dia rindu kitorg semua jugak.

ye sesekali dalam beberapa bulan kami akan berchattg di fb or ym. lama kan. mengalahkan rosmah mansur, michelle obama memasing..

kenapa saya mesti ada bespren?


ada org yg takde jugak so itu ok. takde masalah.

cuma aku nyer bespren xdelah sampai berpegang tangan pi makan, tidur sebantal. tidak.

aku jenis private type ada certain bende aku sgt perahsia, takut org tahu, rendah diri.. mcm tu lah..

tp kalau kat tempat belajar fuh mmg syok ada kawan2 nih.. aku rasa kat mana tempat aku bersekolah aku mesti ada klik ni..

kawan2 aku adalah org yg bergelak ketawa ngan aku (laila, abun, normah)

kena marah dengan aku (athan n fara i know what u did last from 5 hihihi)

bergelak ketawa mengata orang yg kitorg rasa sgt kelakar feel dia - denny ratu di hatiku.

sama asal susah dgn aku = org susah (aku, abun, laila, normah). aku lela n normah akan beli sweater yg sama, geans GA Blue yg sama kat metro kajang. baru banjir ari tu lel. except normah dia ada aura artis pegi cafe pakai cardigan long skirt bagai hahaha..

duduk sama row kuliah dgn aku selama 5 tahun.. tutorial 80% sama kelas.

aku x boleh bygkan cemana kalau aku xde bespren?

dengan sape nak mengaku diri dah gemuk? mintak nasihat?

dengan sape nak mengutuk banker, pej tanah, loyer lain?----- laila hihi (normah jgn nak sentap, ko banker islamic xpe)

kat mana lagi nak jumpa ustazah pilihan?------- abun

kat mana? tell me?

kat bespren jugekkkk..

sebab walopun dah berkeluarga ada certain issue ko lebih senang citer ngan kawan ko..

mmg le mcm dak papa dia mmg mendengar semua rintihan (*terpaksa*) tp adakala terlelap lepas tu buat2 bingung bile diminta mengulas semula.. hrmmmmm.. tertekan mak tawwww..

i love my bestfriends semua..

take care korg.. sampai masa jumpa lagi..

aku dah x de modal nak tulis..

suke tulis caca marba gini taww..

bye..

*short sgtttttlah update aku ni kannnn..*

5 comments:

  1. aku takda bespren..aku x suka ada bespren..bespren aku silih berganti..

    ReplyDelete
  2. hai ana... hai..hai..
    aku watpe?? apa ek?? xde pape kan...aku ok kan?? hehe... Ntan!!! kite watpe dgn ana hah??? i lebiu.... hehehehehe...

    ReplyDelete
  3. Besfren tuh ada bes gak..kalo x de.. hmm..ok kot..

    ReplyDelete
  4. xtahan tengok rupe sendiri mase zaman blajor..dah lebih kurang cam rak buku tu aje...selebet siottttttttttttt wakakakakkakaka

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..