November 10, 2011

party deja-vu

(*pic from karaspartyideas*)

hai semua..

lately aku mmg merepek merapu sntiasa.. maafkan aku zaira ko x berapa paham kah3x..

birthday aku next month, sibuk nak buat birthday party sendiri.. over okeh.. tp rasanya x boleh buat sebab ada hal masa tu..

aku kan suke parti utk kanak2. kalau buat utk diri sendiri, aku nak pggil kekanak riang semua dtg.. rumah mmg macam diserang geroda, tp x pelah mak suke.. konon nak buat mcm di atas.. ala2 fairy tales gitu.. berangan lah kau haha..

keoveran aku terhadap parti ini adalah sgt2. jika stress tgk gambar parti akan gembira..

kalau ada org buat birthday party aku akan tlg dgn sukarela.. especially utk kanak2.. org tua buat pe.. dah brape kali ko sambut birthday?? kubur dah pggil -_-'

mcm budak2 kan kegembiraan dia adalah jujur dan maksimum ok..

dan menerima ucapan tima kasih dr dorg adalah TIDAK TERNILAI..

mcm budak2 dia tak kesah, ko kaya ke, meskin ke, yg penting meriah u olls..

happy birthday to nadia emilia my niece and inas tihani my bff's daughter..

may u both have fabulous birthdays

1 comment:

  1. hehe..ko suka party-party ya..agaknya ko nih jenis org yg suka mengorganize perkara lah..which is aku x brp gemar..sbb tu aku malas giler nk buat besday party anak aku kikiki..cian diaorang kan kan..


    sorilah..smalam aku bc entri ko dgn otak aku berserabut tu psl aku x leh cerna bebetul apa ko nk smpikan..

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..