September 8, 2011

the masterpiece

salam hai..

(*dari kiri: mama @ dak diana d perfectionista @ sewel; adik @ dak alisha si gadis yg sering buli mak ngah beliau ke cheven cheven (seven eleven) utk beli slurpee seolah-olah mak ngah adalah pemegang saham minoriti; abang @ aiman si kaya duit raya pemurah tu sebab puasa penuh sebulan duit raya mahsyuk sering belanja keluarga tatkala diperlukan malam ni belanjo pizza man eh??, dan papa dak faizal, si tak pernah punctual namun tetap gigih berusaha demi sesuap nasi demi keluarga chewwah..*)

tadaaaa gambar raya..

semalam birthday adik kami buat simple celebration utk dia.

sekali papa cakap.. "tadaaaa.. ada adiah utk mama jugak". gaya pengsurprisan tu tekejut mak tau.

hehe satu frame kayu gambar raya kitorg.. the only piece.. at least ada..

yelah malam sebelum tu ko membebel takde gambo raya..kah3x..

iyelah gambo takdelah indah bebenau.. don t condemn okey..

i am happy today u know..

yg kau ni asik cakap ala2 donat ni kenapa. tau tak donat ala2 mak gituuu.. takdelah macam kelakar pulak bahasa dorg ni. mcm sentap, u olls, kellas.. hehe kah3x..

bye korang..

No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..