September 29, 2011

deko idaman

salam..

just nak share pics--my fav pic masa jiran kawenkan anak..

rumah dia mmg kalau lalu lalang setiap hari mcm cantik sgt.. it is a single storey end lot fully renovated..mcm sweet je rumah dia bunga sentiasa berkembang mekar okeh..

maybe dalam gambar nampak biasa sebab skil photographer tahap memalukan..

along siap cakap kenapa rumah dia cantik. dia kayakah?

aku cakap dia manager bank mannnnnnnnnn... hehe

ini 2 nd wedding di taman kami yg tercomel yg mana 1st time i hadir seperti mak2, selalu ko ikut mak ko kan or at least mertua kan, nah tibalah 1 lagi pembuktian, memang i dah tua, kena pi merewang sendiri.. (air mata berjujuran)

rumah ketua taman kami haji zainal dan kak nora yg baik hati dan comel..

simple n nice

my kids/our favourite. along suh papa buat gini.. insyaallah ada rezki

kagum bunga tu macam sama segar macam tu sepanjang tahun ok.. penjagaan rapi betul..

simple n sweet

my fav.. nak tiru

rasa macam resort style deko kan..

cozy

rumah contoh di bandar saujana putra..

my fav.. nak tiru

hiasan meja tak relevan dgn kehidupan sendiri tp comel kan..

oho nanges tgk rumah org cantik2 nih..

bye.. selamat deko2..

* 15/12/2014 - update. Untuk tip deko baru, jemput ke blog baru saya www.dalinali.com ;) !

3 comments:

  1. oh diana..ko ni mmg nak buat aku menangis lah..pergola kecik tu mmg idaman ku (sbb rumahku kecik kan..) x puaslah aku tgk..lenkali ko amek bebetul lah..susah aku nak tiru..

    ReplyDelete
  2. zaira haha.. comel kan. actually pergola tu ada 2. tp aku malu nak ambik 2 over pulak.. rumah dia mmg cantik.tak taulah cemane nak describe hehe. luar dan dalam...

    ReplyDelete
  3. salam hai...hihih...

    MK

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..