September 20, 2011

cabaran hidopppp

salam hai..

komputer dah ok. laju nampaknya hebat. abg pembetul pc nampak kecenderungan i mengedit photo seusai melihat entah apa2 bende yg aku download photoscape tu, terus masukkan perisian mengedit gambar yg terbaru..

mesti sebab aku download bende tu jadik termasuk virus. so kalau nak download suh maintenance team ye kengkawan.. jgn memandai2..

yg dia tak tau i took about zillion minutes/days/weeks to study about the photoscape. now new thing bilo maso eh eden nak belajar tehehehe..

naik ni bizi pulak..

tp ingat sentiasa letakkan cabaran dalam diri..

mcm dr bulan puasa i letakkan cabaran masak spageti bolognese dan kek coklat..

namun byk kekangan seperti asik terlupe beli daging cincang, justeru jarang membeli daging mentah sebab takut gemuk (padehal makan coklat umpama makan nasik), lalu membeli ayam dan cincang isinya.. deal..

manakala kek coklat lembap termudah hasil nukilan kak ipar juga takde masa ke family store beli tepungnya.. sadis... pengukus pun baru beli last week.. sedih ok dah 32 tahun baru nak beli pengukus hahahaha..

so itulah cabaran masakan minggu ini. spagetti bolognese, kek coklat lembab, dan puding karamel lapis coklat..

yo-yolah kau ni hahaha..

bye korang..

1 comment:

masa untuk bersuka-ria..