August 8, 2011

still young..

salam hai..

rasanya semua yg berpuasa ni biasanya mmg letih sket time ramadhan kan..

pagi ni aku dpt sms dari kawan aku ajak pi reunion. lagi. (*i hate big scale reunion ok*)

aku tanya my bff mongun, dia tak pegi sbb ada agenda lain. syukurrr

so aku reply kat mamat ni kata aku x pegi sebab si mongun x pegi..

so lepas tu rasanya ada dekat 20 sms, kita 3 org saling berbalas-balas..

basically usik-mengusik, kutuk-mengutuk dan sambil menyambil mengenang memori zaman form 3, 17 taun lepas.. sambil terkekeh-kekeh ketawa melayan sms budak 2 org nih

aku sms mongun, "si x tu mmg mcm budak2. in fact kita semua pun still mcm 17 taun lepas kan.. at least we re still young.. at heart.."

bagi aku best friends adalah org yg boleh mencuit hati walopun dgn 1 sms, dan dgn 1 sms juga kita boleh merasa feeling sorg lagi.

aku n lela, mmg sgt2 sms-mania. manakala normah tenggelam timbul mengikut timbunan kerja di bank. manakala abun pula mmg menganggap sms satu pembaziran. mongun adalah kawan yg out of the blue aku bleh sms dia, "mongun aku rindu kat kau" dan dia akan reply "aku pun" instead of "apa kau tebiat nak mamposss??"

mcm2 kwn aku ada..

apa2 pun semua pun aku syg..

cuma itulah.. i hate reunite dgn org yg aku x berapa kenal/ tak suka..

a bff gathering will be just fine..

kawan baik adalah org yg buat anda ketawa dan nangis sekali-sekala..

mungkin x selalu jumpa, tapi dekat di hati..

1 comment:

  1. aku dr dulu smpi skang takda bff..:(..aku lebih suka kawan dgn org gitu-gitu ajer..

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..