August 2, 2011

a party to remember


salam hai..

selamat berpuasa..

tak berapa sihat today..

last weekend adalah birthday party along dan adik & family gathering..

along sesangat gembira dgn parti itu dan dia jugak mendapat senapang nerf yg diidam2kan selama ni dr papa..

adik jua happy sokmo mengacau abang..

walopun penat sampai rasa nak patah pinggang planning, arrange dan kemaskan parti, mama sgt2 gembira..

terima kasih kpd family member yg dtg dan tolong..

kali ni aku belajar utk delegate kerja supaya x penat sgt..

but still kaki menggigil2 bile berdiri buat kerja non-stop.. teringat pulak my fren tulih kat blog dia psl buat kerja rumah sampai kaki menggigil ni.. betul tak zaira?? hehe..

apa2 pun mama love u both along n adik..

semoga mama boleh plan birthday along dan adik pada tahun depan dan tahun2 berikutnya..

may we live happily ever after..

gambar mintak maap mak tak sempat nak mengsnap dgn selalu ye.. kamera dak papa usah ditanya, mak x reti n x sanggup tunggu ia diupload hehe..

aku beli beberapa gift utk kekanak mcm belon tiup fuhhh, mini robot transformers dan 1 lagi mainan nostalgia kakak aku cakap utk girls yg satu kadbod ada gambar girl, then koyakkan baju tu buleh matchkan baju2 pada patung kadbod tu. ingat tak???? sampai x cukup pulak budak2 ni mintak..

aku juga pasang khemah kanak2 kat luar depa bergumpal sakan kat khemah dan pasang kanvas konon utk girl main mak-mak tp nan ado... sume berlasak jugak dan lepaskan belon helium ke udara.. along sebelum tu cuba gantung belon ke khemah pas tu tanya mama kenapa x terbang mcm citer 'up'?? apakah?? apakah?? anakku diperdayakan filem walt disney..

makanan penuh sampai tak cukup meja bufet tp x sempat amik gambar.. sian hehe..




tersenyum lebar bile kak long my anak buah cakap, "mak ngah bestlah parti ni. kakak sukeeee"

mak ngah pun suke kakak parti2 nih.. kalau buleh every wikend nak buat makan2. tapi apakan daya, buat yg ni pun kaki vibrate lebih teruk dr 1st time jogging last month.. baik kita parti lagi next year yea..

along tido lambat malam tu sambil bukak hadiah dan terkebil2 tgk kitorg berkemas.. excited terlebih agaknya..

bye korang..

see ya

No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..