July 20, 2011

internet tahap cipan

salam..

minggu ni memang mendera minda betul..

pc aku kena virus ke agaknya. kalau bukak blog terus nak klik kat sidebar bukak blog orang tak boleh. seperti 13,000 tahun nak tunggu bukak page tu..

kalau berjaya bukak takpe jugak, ini terblank tak sudah2..

kalau nak klik another page yang berkapasiti tinggi (*eh betul ke sorry i m not it grad*) seperti ko menunggu nasik yg ditanak dalam mimpi. takkan masak2.

kesudahannya kena taip full address website yg nak dibaca.. i hate ok..

kenapa.. kenapa..

apakah ini kesudahan hidup bertenet..

yelah dah berapa lama pulak pakai pc ni.. dasarr.. dah lama pakai ok je takde pulak ko bersyukurr..

harus kena mintak pc baru nih.. org lain dah 15x buat maintenance.. aku nyer ini le pestime meragam..

bos.. bos where are u keh3x.. nanti i mintak quotation k..

so aku mmg slow le minggu ni. maafkan daku.

bye..

No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..