June 22, 2011

my first photo collage ever

salam hai..

happy.. sebab dah tau cemana nak combinekan gambar.. eh betulke eja collage tu macam college pulak. malas pulak nak google ejaan collage..

suke internet sebab boleh solve mcm2 masalah..

selain menjumpakan kwn2 lama thru facebook, boleh cari mcm2 maklumat yg malu nak tanya orang, or tanya org pun mcm nyampah org nak jawab.

saya mmg guna internet carik resepi, kerja, dari trace old2 client yg bukak file masa i still sekolah rendah lagi hamik kau tak setel2 lagi file sebab pindah tempat kerja etc..

buleh je trace dr internet. dr bos mintak carik sample agreement, sume carik di internet. happy betul. macam2 lagilah.

semalam carik "macamana nak combinekan gambar". so dpt info kita boleh buat FREE download dari PHOTOSCAPE. sebagai noob IT memang ragu2 nak download, scamkah ini, akan rosakkan PC mahakarya ofiskah web ini.

dan hasilnya, berjayo den. ikut je langkah2 dia. say yes ajelah.. dalam 15 minit dah settle..

happy sebab suka edit2 gambar.. tak sangka berjaya jugak ada kemahiran ni sebelum bergelar warga emas.. kira ok lagilah otak aku ni. kah3x..

yahoo...

bye..

P/s: gunalah internet utk kebaikan saje ye. ado yg guno utk carik jodoh hai, yg guna muka artis jadik profile pic melambak2.. internet bagus, kalau digunakan utk tujuan yg betul..

1 comment:

masa untuk bersuka-ria..