May 9, 2011

my busy bee days

salam hai..

happy mother s day mommies..

weekend 2 anak buah warded so berangkut ke dua hospital melawat dengan bawak toys, balloons, angpow bagi mengembalikan semangat kekanak..

boring wei duduk spital.. yg sorang bantai tgk dvd hantu kak limah, yg sorang lagi bantai main game..

dua-dua sebab lelah..

kesian wei..

pas tu kawe balik kampung celebrate m-day ngan mak. kebetulan dak zam pun join. makan di restoran indon, warung nasi uduk. aku mmg nak tercekik makan set nasi uduk tu sebab tak berkuah langsung. takpelah, ambik je sup bakso mak aku bagi melegakan tekak hehe..

so bizi. kamera cyber shot adalah menunjukkan potensi bakal dihumban keluar sebab asik2 padam. maybe sebab dah 314 kali jatuh terhempas.

kamera papa adalah tak wajar diusik sebab dia beli sebab kerja. kalau aku rosakkan mmg kena saman..

so hari2 tanpa kamera adalah bosan ye utk upload blog...

bye.. see ya..

No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..