May 31, 2011

mekasih cik f.l

salam hai..

pagi ni baca latest post dari fatin liyana, blog dia ada kat side bar, teruih rasa macam lega, gembira cam tu lah..

posting dia tu pasal nafsu perempuan ni ada 9 akal pulak 1 hehe..

mostly apa dia ckp tu mmg betul mcm org perempuan ni tak pernah puas dgn apa yg dia ada..

sentiasa dalam pale otak tu, nak beli apa dan apa..

pas tu bile dah dapat ooh takdelah best mana pun..

tapi ada jugak yang best.

cik fatin ni sgt jujur menulis sebab tu blog dia ada beriban-riban follower. aku follow dia bukanlah totally sebab dia cantik dan budak medic ke, tapi sebab dia sgt jujur bile menulis..

kita boleh rasa org tu jujur atau tak bile menulis..

apa yg dia tulis pasal kesederhanaan berfesyen yang dikaitkan dgn bersolat mmg sgt bernas.. macam solat masa outing tu ringkas sebenarnya tapi kalau siap mekap lilit shawl bagai 30 menet pun tak cukup hehe..

mcm dia nak sedarkan adik2 yg maybe ingat dia ni fashionista padehal dia berfesyen mengikut acara saje.. takut follower dia beria-ia ikut style dia berfesyen kat blog padehal dia sgt simple saje kat luar..

so thank you fatin liyana for that outstanding post..

No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..