May 12, 2011

aku bukanlah superman

salam hai..

lama tak tulis.. mcm terketar-ketar dah tgn nak tulis.. walopun tak de bende nak tulih..

semlm dah tulih sekali internet hang pulak terus terpadam.. terus ckp &%@%%**?? apo bondo sebona eh yg kau nak taip ni..

lalu tadi masa nak keluar makan dengar my fav song "aku bukanlah superman". gembira nyanyi..

aku bukanlah superman
aku juga bisa nangis
jika kekasih hatiku
pergi meninggalkan aku..


biasa lagu indon ni lirik dia catchy lah.. yelah cuba kau tgk tajuk dia. macam dia cuba berfikir out of the box.. sebab tu mcm senang glamer lagu2 dia..

sikit lagi aku rasa depa letak "kami bukan no ordinary family" or "aku bukan kris dayanti". ok tak kelakar..skip please..

tapi aku nak nyanyi..

aku bukanlah superman (----> memang bukan kau berat cemana nak terbang)
aku juga bisa nangessss
jika semua kerja pun
letak kat kepala aku..

ok.. mcm lately enough of going out during office hours..

semalam pulak tetiba letih, lapar sokmo. kenapa kau ni wei. selalu makan masa suap anak2 tu dah kenyang. iye walaupun aku ni debab tapi aku makan tak byk. kegemukan itu lebih kpd berat dosa.. eh..

sekali bajet check kalender kat opis, ooh it s about time my bff nak dtg.. PMS.. patutlah craving for makanan kegemukan.. dasarrrrrr..

itule letih bagai lagi.. err i mean extra sebab papa kerja malam so semua aku handle, masuk tido pukul 12 selepas siram my lil garden. ooh lupe projek gardening dah start, tapi mcm ngeri pulak nak citer. tanamannya tu kelakar nak kasitau. tapi gembira rupanya ada jugak tumbuhan yg hidup bile aku semai. bukan 1 tapi dekat 80 benih ye hehe..

sekrg kalau boring petang bawak adik pi nursery pokok..

adalah letih bile semua bende ko nak handle from a-z dr documentation, review, gaji, problematic files, case research sendiri..

my bff lela kata ok what boleh kerja luar boleh mengular menenangkan fikiran.

jawapan aku adalah ia memang boleh tenangkan fikiran sekali-sekali tp ada staf pulak macam musibatun perangai kat opis memang merencatkan usaha..

aku rasa nak pi makan ikan bakar lah yg tempat makan dgn MK ari tu..

yelah kawan selalunya dpt release stress kan..

heh i still miss her..

aku kstau MK i need my yearly gathering with my bff to be free..

so aku memang bukan superman, tapi jgnlah nangis ye..

bye.. pliz ignore this super boring post yg mencerminkan muka bosan penulis tika dan saat ini.

i just need to post out something..

1 comment:

  1. blogspot sewel 2-3 hari ni..patutlah aku tak dpt baca posting ko. aku rasa nak buat annual gath juer dgn ko lah. maybe kita boleh add up 2-3 org geng lagi like farra & danny. venue maybe boleh rotate KL, Melaka, Johor.

    kan..kan..

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..