April 26, 2011

love and other drugs

salam..

eh tetiba letak tajuk filem wakakak..

aku tak pernah tgk pun.. mana le nak menonton wayang weih ada anak kecik. along cakap kalau we all pi window shopping tu boleh tgk wayang kalau adik tido kat bahu aku..

yelah tu, sekali berdentum wayang start, minah tu mesti terbangun.. dan melalak, or merayau satu panggung.. lebih baik beli pop corn tgk konsert af yang mengerikan tu.. anak riang, ibu tenang mengutuk orang..

so along biasa mengharap kasih sayang mak ngah balik kg utk bwk pi tgk movie..

or menjadikan weekend sebagai cartoon day sedunia.

aku letih le. letih sebab selalu kena kerja luar skrg..

pas tu selalu lupa. kuku ada pecah sikit. terus beli evening primrose oil utk ditelan. aku selalu elakkan utk amik supplemen ni sebab konon tak nak bergantung pada ubat. konon. bergantung pada mcd buleh pulak setiap malam sabtu..

tetiap hari telan spirulina je sebab puas google utk atasi gastrik. so spirulina mmg berkesan kat aku utk stabilkan asid perut. so far dah tak kena gastrik dah. syukurrrr...

sekarang telan EPO aku cepat letih pulak. selalu nak terlelap jer. mata pulak ada power kena pakai spek takde can nak perasan tak rabun lagi..

atau ni side effect ke apa ni sebab baru nak makan epo. or aku ni peletih dr dulu lagi cuma sekrg lebih teruk?

pakai contact lense adalah mimpi ngeri sebab takde masa pagi2 nak tenyeh dan petang nak bukak sebab terkejar2. lepas masak biasa akan amik my own sweet 5 minutes time duduk depan tv lepas tu sibuk semula.

so i m taking spirulina + epo + coming soon minyak ikan..

bile kedut bertambah aku ingat nak makan kolagen..

dah tua ke aku ni wei..

hai... letih ni.. nak tidur pulak raso eh..

kesimpulannya, love (kasih sayang) tidak mencukupi, perlu jua other drugs utk maintain kehidupan yg normal-i presumed..

hehe..

thanx for reading this (karut) entry..

-tired mama-

3 comments:

  1. minum green fit sudaa..kikiki..eh kau ada gastrik kena minum i-food lah..pehtu yg lain tak yah mkn dah..bnyk sgt supplemen nnt lelama lupa nk makan..

    ReplyDelete
  2. ehehehe try amik VCo virgin coconut oil. dengar baik untuk kesihatan juga.

    ReplyDelete
  3. oh mama -aku suka movie ni-wp dia ada adegan 18sx tapi jgn le menilai dari segi kePORN an dia-just ambik +ve value dlm cita tu erti kasih sayang-

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..