March 21, 2011

life is not so bad

salam hai..

still takde mood hehe.. kerja byk..

this wikend nak pi penang my yearly gossip trip with my bff.. yessssss..

so kehidupan ada sedikit pening mana nak punggah baju, barang nak pegi.. barang dah punggah tp tak boleh kemas awal masuk beg nnti along tak sabar2 pulak.. so berlonggok2 baju dlm bakul.. ingat last minit kasi surprise sama dia..

pening anyway..

last gathering di melaka and surprise birthday party for the kids at my house..


dan along suke gile parti itu. kire most memorable lahhhh.. mesti ckp mama lain kali buat parti waktu malam2 gitu..

aku pulak mmg gile party (nasib tak gile clubbing) suke 1st time dpt decor party utk kekanak ni. actually aku suke organize or tlg apa jua event kawen ke, tunang ke, apa2 lah.. kembang hidung bile mak mertua puji kalau dak ana takde, tak yah lah buat kenduri.. keh3x.. (*masuk lif tekan sendiri*)


so masa ni me n my bff anak sume sorang, so kita kena sediakan hadiah utk tukar2. so setiap kids dapat 4 hadiah. suke gile.. siap ada tema red hot party. buat bbq. pakai red and white. tp ada sorg buta warna belikan anak baju pink.. haishhh.. normah.. normah.. wakaka...

(*maafkan penyodok sampah tu aku tak sempat alihkan. bergegas dr hotel balik rumah prepare this mini party dlm keadaan preggie 5 bulan.. hehe*)

meskipun parti ni biasa2 je, tp aku suke. apa org fikir tak penting, yg penting, kita sukeeeeee..

oppss ada satu lg benda yg mastercard can t buy.. BEST FRIENDS..

so selamat menuju ke hari jumaat. yeayyyyyyyyyyyy..

p/s: lel, abun, norm maafkan aku letih nak upload gambo bebanyak. aku kan malas haha

2 comments:

  1. nnt aku nak wat besday party anak aku panggil ko jelah..aku x reti mengorganize bagai nih..

    ReplyDelete
  2. zaira..haha..aku suke tlg tp biasa2 je.. buleh nnti ajak aku k

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..