February 18, 2011

dan hati terbang melayang..


salam hai..

gaya tajuk.. ingat aku nak buat entri jiwengs lah tu.. tidakkk

nak cerita last week pi main lyg2 kat one hotspot in melaka town..

dia kat tepi laut.. yang ditambak.. meriah.. ada beratus2 org kot kat situ.. masa tu

so aku malas nak cerita sila tgk gambar hehe..

venue : bandar hilir melaka

time : 5 - 7 pm weekend only or public holidays. hari kerja tak tau ada ke tak org takde kerja pi main lyg2 = aku dengki

activity : kite fiesta



ni lyg2 mahal dalam rm300-1500 harga dia. aku biasalah si nosy kepoh semua nak tanya.. siapp org tu bagi kad kut2 aku nak beli ke.. tertipu kau tipahhh.. tapi best dia boleh sambung2 kan lyg2 tu. pas tu bunyi dia mcm helikopter tau bila terbang..


along spt biasa antara puluhan lelayang memilih ben10. hey boys will always be boys okkkk...


layang2 along terbang melayang..


antara peserta, pengkepoh dan pemenuhkan ruang..


dak adik di samping lyg2 putus tali. ramai sgt main jadi byk yg berbelit dan putus. lantas dak adik terus memegang seolah2 dia punya. tapi kitorg tak amik pun. tetiba teringat filim jgn pandang belakang. bagaimana kalau lyg2 itu berhantu?? bagaimana?? = tetiba kau teringat cerita hantu pehal??


dak adik tengok lagi..

gambar aku takde sebab nampak buruk pulak di tepi pantai gitu.. haishhh.. nampak sgt bukan bekas gadis baywatch..

tempat tu best.. relaks sket.. budak2 nak lari ke, lompat ke buatlah.. janji semua happy, itu yang penting..

so that s all

bye korang

1 comment:

  1. tombam nyer anak ko yg dak adik tu..kat pasir gudang pun tgh ada festival layang²..tp x dpt nak pi pon sbb hubby aku bz..

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..