December 16, 2010

gila comel..

short entri..

aku suka tgk blog org2 yg suka melawa ni. yg betul2 lawalah. kira macam sebagai memotivasikan diri kalau nak melaram tu. semenjak ada anak dara ni ada le rajin sikit aku melaram. kalu idak dulu time nak pilih baju pun rasa malas. ahahaha..

so aku ada jumpa blog yg ownernya comel gila, gila comel, irene nadia marcello. comel weih.. apa dia ada kaitan dgn aidit marcello ke aku tak pasti.

lg satu, blog nadia bayu, and fatin liyana. gila comel. stylo pulak tu.

melihat org lain cantik dan comel sgguh membahagiakan weih..

check out my side bar utk tgk blog2 comel itu..

3 comments:

  1. hehe..diana..ko kan memang dah comel..kalo tudung ko macam karipap(gelaran yg ko salu bagi kat aku waktu sekolah dulu) pun ko tetap akan kelihatan comel..

    ReplyDelete
  2. hahaha zaira gelak gile aku baca komen kau ni.. jahat nya aku dulu ek.. maafkanlah aku. mesti si den yg mempengaruhi aku tu..

    ko yg comel, siap penah masuk mag. Rapi kan..aku tau

    ReplyDelete
  3. hehe..gilos..tahape-hape la aku time tu..saja nak masuk majalah jer kuang3x. Tapi pastu kan aku dpt photo shoot utk malah dara tau..pesyen2 baju..kui kui kui..ntah hape hape je..

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..