December 21, 2010

the birthday.. & the mail from my best friend



(*gift from papa, along n adik. depa 3 org pi beli sama2 pas tu sorok dlm keta*)

hai semua.. salam..

lama tak online dr jumaat sbb cuti. semalam pulak cuti lg sbb my babysitter baru balik dr kedah, so kesian pulak. so i cutilah lagi jaga anak walopun pagi still pi court.

so semalam birthday saya ye.. hehe.. yg ke 31.. ye ye dah tua dah kpd yg tak tau.

my crazy fren normah hantar sms suruh i pakai anti ageing product from now on. iyelah.. iyelah.. konon prihatin sgtlah tu wei..

n the other fren abun ckp supaya kami berkawan sampai bile2.. of cos lah bunzet.. forever friends

except sharifah norlaila baru pagi ni wish i hampezz betulll..

i celebrate my birthday with dak papa n the kids.. 2 malam berturut2.. membuat perkara2 yg i sukeeee..

n receiving greetings from family n friends..



(with my all time favourite superhero)



(gadis yg tak suka sikat rambut. ikut perangai sape tu wei??? ngeh3x)



(members of the club.. papa' s club.. kantoi hoi pi makan steamboat..)

n not to forget the gift from my fren, k suhaina..



(k su ni walau ceruk dunia mana pun dia pegi dia akan beli gift utk i. mcm cameron highland, indon, china.. terharu betul)

thanks k su bagi i bende2 comel ini. pos pulak tu.. selalu tunjuk kat anak nak kongsi kegembiraan sudahnya pemilik barang hilang kekuasaan..

she s so sweet yg akan hantar handmade card to me bila birthday, or raya, or bila2 masa takde occasion pun. dulu we all naik bas together, selalu singgah this one shop ala2 living cabin. tau ke? ala yg jual segala merepek merapu brg2 budak pompuan ni. i mmg gile bende2 tu semua mcm frame, hiasan or semualah yg comel2..

dan k su juga sgt kreatif. bila kawan dgn dia i juga mula buat handmade card. pas tu i buat scrap book masa birthday along yg pertama. pastu i malas. cliche betul.

even barang2 kawen mcm wedding card, greeting cards kawan2 etc2 i ingat nak buat scrap book jgak tapi penyudahnya sampai anak 2 pun masih terperuk lagi bende2 tu dlm stor. mungkin nak tunggu anak 8 agaknya.. -_-"

kdg2 pi bookstore i belek2 brg2 crafty ni mcm gunting gerigi2 tu, or tampal2 kat card ke, or colourful papers ke ingat nak buat scrap book together with along.. tapi i tak beli sbb rasa cam takde masa..

hey.. pertambahan usia mmg jadikan hidup kita boring ok..

tp sila jgn mengalah.. so i decide utk buat bende2 yg i suke lepas ni macam shopping, window shopping, shop till u drop n get crafty.. hehe...

so happy birthday diana. may Allah bless me n my family..

7 comments:

  1. Salam Diana,

    Ohh birthday girl ya...lama knur tak nampak ni...windu la ngan diana ni.

    Selamat ulangtahun yg 31...masih muda tu jgn cakap tua...hihi..moga hidup mu sentiasa mendpt keberkatan dari Allah S.W.T.,dimurahkan rezeki dan diberi keimanan yg kukuh untuk menghadapi dugaan hidup ini...serta sentiasa sihat selalu dan berbahgai didunia dan akhirat ya...insyaAllah.

    ReplyDelete
  2. Baru masuk 31 ko diana..aku dah nak masuk 32 dah..:)

    ReplyDelete
  3. hai zaira.. yelah lahir ujung2 tp aku nampak lg tua dr kau jugak hehe..

    aku biasa pggil zaira jugak. bukan rina hehe

    k nur: tq k nur. may god bless u too

    ReplyDelete
  4. aku saje tak wish, sebab aku dengki sebab ko baru masuk 31 aku dah nak 32 dah. aku benci!!!

    heheh anyway ana - happy birthday ye. Aku doakan semua yang baik-baik utk ko & org yg ko sayang. tata i lep u!!

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday to You
    Wish Kak Dali n Family: Happy and Healthy Always!!

    ReplyDelete
  6. happy belated b'day.. lupe lak b'day ko 20/12 isnin lepas.. penat je kn ko remindkn aku awal2 aritu kt fb.. tu sbb awal sgt kottt..hehe..

    ReplyDelete
  7. MK:heh tq tan. i lep u two three five
    lili:tqvm..semoga lili pun happy n healthy jugak
    den:ko biasa tu sifat pelupa lg teruk dr aku. baik makan evening primrose oil dan minyak ikan den..

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..