December 9, 2010

bebelan utk tgk rapunzel

boring. so ptg ni half day terus. boring.

ingat nak ajak along pi tgk wayang tp beliau memilih cerita 'hantu kak limah balik kg' arahan mamat khalid. adakah telah ditayangkan atau belum cerita tu. ari tu tgk 'megamind' best jugak dalam keadaan telinga sakit dan hidung tersumbat sempat jugak aku 3 beranak pi tgk wayang..

actually i prefer tgk 'rapunzel'. hey takde sesapekah nak teman i tgk. nah di sinilah i selalu berangan ada besfren perempuan tinggal senegeri supaya bile i bosan boleh call dan ajak tgk wayang.

i pulak jenis penakut pegi tgk sorg2 tak macam kakak i selamba balik sekolah petang pi tgk wayang. beliau adalah guru kanan bahasa inggeris smkdj ye.. or ketua guru panitia bahasa inggeris ke hapa.. or guru penolong kanan ke hape.. ialah dulu i letak caption beliau sebagai 'guru disiplin' dalam blog beliau tertekan bila diberitahu oleh kak suria, lantas sambil basuh pinggan di rumah my mum terus bagi hint, "eh hari tu kau silap letak aku sebagai guru disiplin. actually guru kanan bahasa inggeris bla.. bla.. bla".. that s my sister ok. very the vocal. english beliau hebat tak macam i ni tahap upsr i rasa. ntah dia malu ke i tulih2 corrupt english kat blog ni. lantaklah wakakaka..

kadang2 rasa terharu jugak bila org notice apa yg i tulis hehe..

macam pemberita pulak siap kena betulkan apa yg tersilap.. macam ramai org baca pulak.. baguslah maknanya apa i tulih ni penting bg org lain..

macam si denny dia boleh ingat i punye term2 mcm 'kambing hitam' siap bagi translation scape goat, nama bestfren i macam 'abun, normah' tapi laila dia tak ingat pulak. takpe lela i ll write more about u. pas tu plg tak tahan denny call i cakap nama dia adalah 'dak adik' yg selalu i refer pd my dotter in this blog. hampes punye denny. terkejut aku tetiba nombor tak kenal call nak cakap dgn 'dakdiana', ingatkan magazine mana nak interview. gile ke magazine cikai mana pulak nak interview blog with 11 followers ni..

denny, kau mmg gilo.. apapun i gembira denny call. biasa le kalau we all calling2 nih 30% mengutuk org, 30% citer pasal blog lah, resipilah, gaduhlah dan 40% lagi ketawa wahahahaaaaa..

tapi i adalah berhutang dgn anak buah i iaitu dak along yg dapat 5A UPSR ari tu nak buat entri pasal dia bertajuk 'along yang tercomel' yang mana dia agree dgn tajuk tu. bukan tak nak buat tp gambar2 along membesar i dah letak dalam kotak di stor so i tak sanggup nak keluarkan kotak itu nanti kena kemas semua brg kat stor belakang rumah i tu..

i kalau berkemas adalah seperti mak mentua nak buat pertandingan 'stor menantu terbersih dan terkemas'. sabaq no along..

boring.. i need to watch rapunzel.. anyone??????

1 comment:

  1. baik aku pasang cd Lord of the Ring ker.. Ada Apa Dengan Cinta ker.. (sbb aku suke duk umah.. hehe.. tk suke tgk wayang)
    diana, aku tk abis2 lg tgk gmbr kawen org 'tutt', teruja aku tgk (muka ketat yg gumbira)=model. ha3kali

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..