July 9, 2010

sesi gosip jumaat..astaga





hehe..saya gembira.. gembira bertemu sahabat saya iaitu cik abun genit pada hari ini. walopun kengkonon bizi yang amat, postpone trip ke masjid tanah, meeting perumahan dari pagi pas tu pegi bank marketing, pas tu balik opis menyiapkan satu surat urgent, pas tu jalan 4 blok utk ke dataran pahlawan sebab takut jam tengahari, semata2 utk bertemu cik genit. mentang2 cik genit tinggal di equatorial, saya cdgkan meeting point di big apple donut yg betul2 bersebelahan hotelnya, tapi cik genit terlalu bijak pegi pusing satu dataran pahlawan baru nak terjumpa big apple.. *abun..apo kau nak tambah power spek ko?*

hehe.. saya gembira.. gembira.. itu jer yg mampu ditaip di sini. ada jua bergosip-gosipan. namun tak lah sesuai diceritakan di sini ahahaha..



(gambar atas:abun sdg bergosip di phone dgn normah)

abun genit.. i will always love u

5 comments:

  1. baju baru ek? hihihihhi..lawa ah!!

    ReplyDelete
  2. oit mama, sempat amik gambar aku tgh gemuk ni ek?? anyway, lepas rindu aku nak jumpa ko sblm pi gathering nanti!! kpd shbt2 klembai yang lain, jgn keles k!!

    ReplyDelete
  3. Abun nampak kurus. Harap nama aku tak timbul dalam sessi gosip2 itu.

    PERSONAL BLOG ABOUT LEGAL & MY PERSONAL LIFE

    ReplyDelete
  4. MK:harus pakai baju baru sepasang haha..

    abun: apo yg gemuknya. maintain jerr lah abun..lihat kometar ise

    ise: wah2.. komen makan dalam nampak..yelah ise nanti aku kuruskan badan dan muka. sile byrkan bil marie france bodyline. ko jgn nak harap2 ko tak digosip, nasib topik ko tak termasuk dalam minit ari tu..

    peace

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah... Allah jua membalas budi baik Cik Puan Diana. Bilo saya sekeluarga boleh singgah makan menu dalam blog ni..

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..