June 17, 2010

10-things-i-hate-about-u

salam semua.

lately ni i agak sakit kepala. maybe power mata dah bertambah. ditambah lagi membaca komen2 yang tak berapa membina di laman sosial. dari insan yang tak matang2..

hehe.. tak perlu semak laman sosial i sebab maybe tak leh trace sape nanti..

i try to avoid tulis bende gini tapi i cuma nak meluahkan rasa lah..

kelemahan i yg utama adalah senang marah, tetapi sgt mudah memaafkan. tapi selepas i blow HOT and COLD tu, JGN PERNAH BERMIMPI utk kenal i seperti yg pernah dikenali dahulu. JGN PERNAH. u'll get that COLD dali okes.. but i still boleh say hi and bye. that's all lah..

it really hurts bile kerana seseorang yg kite meluat, kita tak boleh jumpa orang2 yg kita nak sgt jumpa (sekali lagi buat statement blur gini). kdg2 i pujuk hati well dia mesti dah tak cenggitu lagi. ok. ok. then terbaca lagi komen2 yg boleh buat i hampir migrain satu hari.

oh pliz no immature comments here-lah. ini bukan kes old flame ka cinta king kong ke. langsung tidak berkaitan.

its about the old friendship that i missed a lot. really.

susah nak explain.

memang takde 10 things list kat sini. tak larat nak tulis..

denny.. help me.. i'm lost..

1 comment:

masa untuk bersuka-ria..