April 5, 2010

nasi tomato + ayam masak merah


assalamualaikum. takder apa nak update. cuma dapat masak yang di atas semalam lainlah dari hari2 biasa. actually aiman request makan ketupat soto semalam tapi aku bosan tiadakah kemahiran lain selain dr memasak soto? nasib dia suke makan nasik tomato tu, pas makan dia kata "mama lain kali selalulah masak macam ni lagi". keh3x. aku sedey sket kalo dengar anak mintak2 makan ni sebab rasa bedosa kenapalah aku tak macam mak aku masak lauk best2 jer tiap2 hari. sedih tau. mama ni ibu bekerja nak, nantile mama mengendap blog org kasi masak best2 selalu..

berikut adalah gambo cik tembam yang suka menyengih sampai mata tersepet jadi 1 garisan sekarang. cik tembam sgt mesra kamera tak macam mama, papa dan aiman..




resipi kredit untuk sedari Intan @ MK di blog "to cook or babble". teehee..thank you athan..

2 comments:

  1. alolololoooooo...cantiknye nasi tomato dia. secantik baby girl dia juer....

    ReplyDelete
  2. heheh..mekasih tan..resipi kau juer..

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..