April 1, 2010

hey si gadis yang ayu



"allah selamatkan normah
allah selamatkan normah
allah selamatkan normah parit tengah
allah selamatkan kamu"

attenzione: saudari norma hela binti dato' daud (dalam gambar atas tudung itam seblah kiri, yang kanan tu aku), happy birthday yang ke 31.tua ko wei. skrg tgh bizi, nanti sambung lagi. spesel lagu utk cik normah kita. wakaskas

*sambung pembetulan. sedari normah berasal dari kampung parit jamal, benut. kg parit tengah adalah kg kak pah. ttp awas jgn memandang enteng karna beliau telah melalui transformasi dari seorang gadis skema kepada hot chick sekarang. phewwit..

normah yg aku kenal dr matrik tahun 1997 adalah si comel yang lurus, tabah, penyabo, ramei peminat, sengal, pandai, suke menari, gile, cita2 jadi artis, fashionista. normah juga seorang sahabat yang baik. bukti mat lie, laila, abun, aku???

maka dipersembahkan lagu ini "Si Gadis Ayu" oleh Black Dog Bone. lagu ini sungguh ceria dan hepi. sungguh mencerminkan sedari normah yang hepi sokmo walopun dibadai resah dan gelisah..chewwah..atau adakah cahaya kegembiraan itu sedang muncul dan menyinari hati? cnn sungguh kak pah..wakaka

(ok utk nyanyi lagu ini kena bayangkan muzik permulaannya yg sungguh rancak iaitu tet..tet..tet.tet..tet..tet..(banyak kali) ok lepas tu mulakan dengan gaya menyergah mcm ko main sergah2 orang time black out kat asrama dulu..hahah..)

"hey si gadis yang manis
senyum di bibir terlukis
hey si gadis yang ayu
sebentar lagi kita bertemu

chorus:
who.who..who..gadis ayu
lesung pipit di pipi
ayu..senyummu menawan
gadis ayu..ku jangan dihampakan
ayu..sungguh ayu

hey si gadis yang manja (perenggan ini utk pencinta si normah)
aku telah jatuh cinta
hey si gadis yang ayu
kau kan jadi milikku

(repeat chorus)

gayamu lembut bila engkau menari (memori normah si penari budaya ukm)
kepintaranmu itu menarik hati"

ok norm dear. happy birthday. semoga disayangi allah sentiasa. semoga bahgia di samping org2 yang dikasehi. semoga cita2 memandu mini cooper tercapai..amin..

aku letak gambo2 memori bersama cik normah..kebanyakannye adalah gambo si 3 stooges normah, laila, aku dan tak lupe ada cik genitz abun tercinta. gambo skrg tak yah lah..dah selalu tengok kat fb..heheh..


(kat janda baik)


(before our first mock trial at library Tun Sri Lanang, UKM, Tetuan Reen & Co.)


(grad day..best lama tak jumpa sume masa ni rindu)


(at genting highland)


(at tutorial class)


(at library law faculty..hua rindu lah library)

tata...

1 comment:

  1. hu3x-mama, ada org berminat ngn gambo2 ayu kita ni-ahaks

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..