April 23, 2010

adamaya



salam. ha update lagi. haha. entri sebelum ni actually nak update lirik "Yang Terindah" lagu tema cerita Adamaya hari Isnin sampai Khamis 6:30 sampai 7:30 petang tu, tp akhirnya jadi ke laut buat entri perasan konon disayangi ayah hehe. best sungguh cerita Adamaya ni. dah lama tak tengok citer romantik gitu. tgk wayang lagi le kirim salam. lagu tema dia lagi best. paling best penyanyi dia nama Dakmie, adakah dia org melaka jugekkk ada dak gitu? tak pasti. tapi lagu itu selalulah berkumandang di toilet rumah kami ala2 studio rakaman gitu mama kasik testing tekak nyanyi macam dakmie tu..

kepada sesape yang ketandusan kasih syg atau tertekan sile tgk cerita ni. sape suke tgk kite geng ok. serius suke gile, satu famili suke..err.. airis tak tau pulak suke atau tak rasanya dia lebih rela tengok kucing kat luar rumah..

sila feeling kerna lagu ini sgt best

utk famili tersayang

yang terindah by dakmie

semenjak kau hadir dalam hidupku
tiada lagi keresahan
kau mengetuk pintu hatiku
tanpa sedar ku izinkan

kau yang bernama cinta
kau yang memberi rasa
kau yang ilhamkan bahagia
hingga aku rasa indah..

maaf jikaku tak sempurna
tika bahagia mula menjelma
bila keyakinan datang merasa
kasih disalut dengan kejujuran

mencintai dirimu
merindui dirimu
memiliki dirimu hingga akhir hayat bersama kamu..

sape balik awal buleh la tengok sape sampai rumah lambat kirim salam..hehe..

-si hati berbunga-

No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..