March 24, 2010

ingatkah diriku-chandra featuring sheila majid


(yelah yelah gambar kabur pakai kamera phone jer..besok nanti upload yang clear kalau ingat bawak kamera-gambo di bagan datoh jadik anak angkat pakai jersi law batch-14 ukm (normah, laila, diana)

heh..takde idea langsung nak tulih apa..cuma aku perasan aku cam gumbire bile nak nyanyi2 di blog ini..kepada kawan2 yang setia melawat blog ini dan heran nape aku senyap di donia sms, facebook sume tu..INGATLAH aku masih ada di sini, masih diana kwn korang..dak diana yang suke ketawa itu, yang org tak kenal conpem kata aku sombong punye tu..ye masih..yang bertambah/berubah adalah garis2 ketuaan di sekitar mata dengan jerawat seketul atas tulang hidung kembang (ape ko tak bersyukur ke diana ada idung??) wakaka..

ada idea utk menulis sempena bedday cik normi 1/4 tp lambat nau pulak. gambar2 dah bawak ke opis, kamera pulak tak bawak. hampeh. so kepada sedari sharifah norlaila bodi bergetah, cik normah hela bodi lebih cun dari laila, cik zuhaileen aka abunzet (yg bodi lebih mantap dr laila dan normah) dan sape2 yang aku invite personally utk membaca blog ini, time kasihla kerna melawat. aku cobalah utk mengupdate berita2 kat sini utk tatapan korang..nasib korang le kena baca aku menceceh. aku kalo invite baca maknanya tu korang spesel lah. this blog is so personal maaa..(konon)

lagu ni adalah lagu tema siri tv tajuk tak ingat pukul 10 malam yang dynas berlakon pakai dress pendek wane merah itam itu di samping si jue aziz yang berlakon sebagai sekretari cantik ala2 sopan di samping adi putra tu. rasanya korang penah dengar la bagi yang suke tercanguk depan tv malam2 heheh..aku mmg terer sekeluarga..

utk kawan2 ku and those silent readers (telah menjemput dtg sini 37 org semuanya) gile pathetic sampai ada invited list..idak bukan aper, krg ada isu sensitip berkaitan terulas seperti mengupas kulit bawang camner, jawab..jawab..blog kene suci maa.. :)

ingatlah diriku
(tapi aku nak tulis tajuk aku ingatkah diriku??)
(penyanyi tu chandra indon agaknya tp sheila majid tu bygkan kita comel spt dialah)

sejujurnya diriku
tak ingin kehilanganmu
aku masih syg padamu
namun bila dirimu tak lagi memerlukanku
cukup sampai di sini
hingga kini bersama lagi

chorus:
ingatkah diriku yang pernah
ada di sampingmu
ada di waktumu
ada di hatimu

kuingat dirimu yang pernah
hadir di sampingku
temani waktuku
temani hatiku

sejujurnya diriku tak ingin kehilanganmu
aku sangat sayang padamu
namun entah mengapa perpisahan ini mencambukku
semoga kita bersama lagi

(repeat chorus)

cinta adalah kenangan manisku bersama dirimu..

dah..pi buat keje balik..mengulau time keje eh...dosa tau..blogging takper..

No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..