February 22, 2010

tudung awning aka atap

boring sungguh tak byk keje hari ini.posa pulak tu.makanya mata pun sepoi2 bahasa skrg ni..

perihal tudung awning nih.dulu masa baru keluar tobat nak pakai tudung tu.rasa cam kelakau sgt pulak kalau terpakai tudung tu. tapi semakin ramai pulak yang pakai, mak, mak mentua, kak ipar, abunzet masa gathering, nampak ok pulak..apa kepala aku ni empat segi ke nampak pelik kalau pakai tudung itu? takkkk rasanya..

faktor paling utama laki tak berkenan..kih3x..akibat terpengaruh, so aku stat beli satu tudung plain cekelat pakai masa darurat @ tetiba nak keluar rumah akibat plan2 mengejut nak melilau dan drive thru mc d selalunya..senang pulak tak payah nak gosok2tudung. abih tu sampai skrg mula menyimpan koleksi sebab...

FUHH..senang betul pakai.kalau nak keluar ari sabtu ahad tu..sarung terus jer jalan..sejuk..sedap pulak pakai..kalu alisha nangis peluk2 tudung pun masih teguh tudung itu. but pliz dont eat the awning ok. air liur menjejeh itu takpe pasal mama akan sentiasa beli tudung gelap.

paling penting laki kata ok..kira merestui le aku ni memakai awning di kepala dapat2 time panas terik gini..

tp yg bawah ni memang confirm bukan tudung awning..



inilah airis alisha the drebab yo yo yo..kami (mak bapak + aiman) selalu pakaikan lampin le, towel ke jadik tudung ikat belakang cam cikgu bedah le kat minah ni..kunun2 nak pi mengaji le tu..atau nek sarah kalau tengok mesti berlagu2 kata inilah 'anak dara singapura' (knp singapura mungkin nenek membesar di singapura).nanti le mama ada hati nak belikan tudung awning kecik utk chacha biar kita sama2 pakai awning kay.

i luv u chacha n abg aiman..

-mama si minah awning-

No comments:

Post a Comment

masa untuk bersuka-ria..