February 3, 2010

the blogging blues

minggu ni rasanya sungguh perit sekali..macam-macam hal internal office dan kerje pun byk.tak baik pulak mengeluh kalu keje byk udah rejeki dari allah..secara tiba2 pulak para-para klien yang menyepi menghantar 'adiah' ke opis..hehe..alhamdulillah..(walopun dilanda kemalasan marketing itu..)ampun..nanti akan pegi marketing..

rindu pulak nak berblogging..tak kesah org baca atau tak tp macam tak senang duduk pulak bile tak menulis..kena lah kumpul duit kasik beli henfon canggih untuk blogging anywhere..bile tu?taun depan????ha3x...LG chocolate itu sgt menarik hati.kak wati apa kata ko belikan LG tu satu memandangkan dah kaya kan..CITY pun dah nak keluar kan..hehe..

oklah frens..i ll keep blogging walopun dgn entri seciput ini..(dan boring obviously).

recent activity saya adalah balik kampung melawat ariana dan semalam pi dentist mencabut gigi aiman..



ariana dan airis alisha..abaikan tangan yang memegang itu terutama sebelah kanan yang kononnya 'yuna balik kampung' :D..bukan yuna tetapi yuna yuni makaroni..



ya kelihatan makngah bergaya ayu di situ bersama ariana yg dah tak tahan nak tido dah..(mak ngah thank u for that cd ari tu..tak sangka handal memburn cd rupanya..baru dengar 2 lagu..memang kita sekeluarga ada citarasa serupa..adakah kak suria terbabit sekali??)



alisha main play skul ariana..pampes itu perlukah begitu..

gambo abg aiman agak kurang hensem kali ni memandangkan ada parut di pipi itu..ada juga cubaan dia mengambil gambar sendiri. bila ditanya dia ckp"ye lah, nanti kan mama nak masukkan dalam blog mama" God..dah pandai pasal blog dah..haha..mak ngah yang ajo tuh..

peace..

2 comments:

  1. Hai...sironok dpt tgk gambau ariana n alisha sama2.sama cute sama padan n makngah lebih teruja sbb entry kali nie ko turut mengglamerkan muka makngah yg tak seberapa tu.kehkehkeh...dari hari tu dah tertunggu2 harap ko masukkan gambar kat rumah dak zam akhirnya masuk gak. dan teruskan menulis tak sangka adek den ni pandai buek citer lawak gak.terkekeh-kekeh akak n kak suria baca nostalgia2 yang ko tulih wpun masa kami membelog bukannya byk nar.Glad 2 hear that u like the cd.hish...akak punye produk tu kak suriatu hanya tau cilok cd akak yg dah siap diburn ada lah...skrg kalu ada masa free sket akak asek melnggar hak cipta terpelihara yaktu download lagu2 mp3 free.tp nak jd blogger tu mungkin lambek laie ler...baca blog org jelah buat masa nie.ok till we meet again. nk tido esok keje ler, sekolah ganti cuti CNY nanti.CNY akak cuti seminggu Yabedabedoooo....chiow!

    ReplyDelete
  2. oh baru perasan ader komen..ya memang akan memblog sentiasa kalu ada idea.ingat sebenonya asal nak buat entri rumah dak zam ari tu, iaitu 'dak zam deko-a must see one' ala2 eric leong tp rumah dia pun dah macam umah kitorg byk peralatan baby skrg termasuk tempat tido ariana atas meja..hi3x..cancel..

    teruskan aktiviti pem'burn'an itu da dengar sume kasi melalak time drive..

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..