January 27, 2010

two steps behind

lagu ni adalah one of my favorite song by def leppard. maybe korang tak penah dengar ke but sape kalu suke oldies ni mesti penah dengar.dan oleh kerana saya datang dari keluarga yang suka menyanyi (sangat..) maka lagu2 di light and easy dan juga mix fm itu sudah menjadi halwa telinga kami..

dan lagu ni adalah sebagai sebagai rujukan kepada seorang sahabat saya yang sedang diuji Allah sekarang ni, kut2 dia terlupa bahawa saya akan sentiasa menyokong dia dalam menempuhi ujian itu. dan juga kepada kakak2, abang2 dan semua kawan2, I LL ALWAYS BE TWO STEPS BEHIND..

(kena ada mode sedih ok kalau nak feeling lagu ni)

(actually buleh paste je lyric and video clip from web, tapi rasa macam tak thrill gitu..dan pemalas..dan tiada keikhlasan (ooii berapa byk dan daa...)

(sape yg tak tau nak nyanyi camne, carik kat youtube sendiri ok)

my dearest fren:

"walk away if u want to
it s okay if u need to
you can run but u can never hide
from the shadow that s creeping up beside u
there s a magic running through ur soul
but u can t have it all

whatever u do
i ll be two steps behind u
wherever u go
and i ll be there to remind u
that it only takes a minute of your precious time
to turn around
i ll be two steps behind

take the time to think about it
just walk the line you know u just can t fight it
take a look around and see what u can find
like the fire that s burning up inside me

now there s magic running through your soul
but u can t have it all
no..

whatever u do
i ll be two steps behind u
wherever u go
and i ll be there to remind u
that it only takes a minute of your precious time
to turn around
i ll be two steps behind.."

minggu ni adalah menyedihkan so jadinyer entri ini pun jadi sedih..

1 comment:

  1. mama, aku dah youtube lagu ko ni-wah so inspirational lagu ni-keep strong and move on

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..