January 5, 2010

P S I Luv U

korang penah dak tengok movie ni..aku menangis bagai nak rak menontonnye masa preggie dulu..masa tu jer ada masa menonton movie channel tanpa gangguan. stori ni pasal sorang wife yang tertunggu-tunggu surat dari hubby dia yang dah meninggal. surat tu akan datang mysteriously dengan cara yang tak terduga.memang tangkap leleh. moral of d stori mori is husband dia terlalu sygkan dia sampaikan tinggalkan surat2 untuk dia melawan kesedihan kehilangan hubby dia tu.amender le aku tulih tu. aku sampei terbayang cemana le idup aku kalau hubby aku takder..dah le dia tak mungkin menulih surat2 memandangkan aku yg terlebih suke menulis..eh silap moral of the stori adalah kita kena let go bende yg dah lepas dan move on..oh sedihnya..nanti nak dptkan dvd dia lah..

2 comments:

  1. babe - sila baca buku dia ok. sgt lebih better from the movie. once u read the book u will say that the movie is suck..hehe

    ReplyDelete
  2. ye ker..nanti aku carik..kalu aku tgk movie hampes itu dah sedih makanyer banjirle melaka ni kalu baca buku dier T__T

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..