January 18, 2010

my superhero boyfriend


inilah boyfriend saya sejak 4 tahun lepas..aiman. aiman the superhero ben10, bakugan, ryukendo, transformer.aiman yang disayangi oleh makngah (ngeh3x..takut sugguh makngah aiman dianaktirikan dengan kehadiran entri alisha sebelom ini) dan sume di masjid tanah dan air molek. aiman yang bermaksud 'yang bertuah'..nama aiman ni mamanyer berkenan sgt dek boifren roommatenyer dulu (dak shidah) bernama aiman yang baik hati (dan kaya raya..:D)..insyaallah..bertuahlah aiman ni nanti..aiman yang menjadi aktivis haiwan seperti nek sarah.sentiasa mengingatkan mama membeli makanan kucing yang dah habis bagi kucing2 yg datang makan kat rumah kita. aiman yang selalu marah mama kalau mama termarah kucing masuk rumah. aiman yang sayang kucing nama 'dak ibu' itu sepenuh hati seolah-olah dak ibu itu kucing siam..confirm, aiman aktivis kucing seperti nek sarah..

aiman yang selalu cakap kat alisha "alisha ni tembamlah"..

aiman yang kuat berangan seperti pak busu wan dengan aktiviti ukur longkangnya.harap2 dapat jadik pandai dan bakal jadik PTD cam pak busunye..aiman yang selalu rindu masa kita bertiga dulu dengan cakap, "mama, nanti alisha dah besar kita pi jalan2 cam dulu ek". cian aiman.dun worry, nanti alisha dah beso kita pi merayau malam2 ahad makan mc D, beli buah potong kat jalan ong kim wee kasi kete papa itu comot dgn segala plastik makanan.

aiman semoga jadik abang yang baik..mama selalu kata, "mama sayang aiman yang terbesar di dunia ini, lebih dari alisha, sebab dia kecik"..tapi bila aiman tido mama cium mama kata "mama sayang aiman terbesar di dunia dan akhirat sekali".time kasih aiman banyak berkorban untuk alisha..aiman the greatest bang long ever..

3 comments:

  1. Makngah pun berbicara :
    Ni akak tumpang kak suria nyer email.dia je yg rajin mengecek email-email dan tukang bgtau akak ada entry terbaru dlm blog ko.bagus2...masuk gak gambau aiman.pasni upload gambau pezal dan gambau2 family lak keh3.rindu kat anak2 sedara sumer...wishing abg kuat merajuk dan budak tembam tido stengah jam tu endless prosperity n happiness. dan semoga menjadi anak yang soleh dan solehah utk mama dan papanya selalu....kchiow dulu nak tangkap leleh tgk cinta balqis episod akhir.bye.

    ReplyDelete
  2. selalu nak tengok cinta balqis itu tp alisha nak menghirup udara petang pulak..heheh kaksuria tlg checkkan yer..tq2x.upload gambo pezal tu tak leh janji kerna diakan pemalu..tp dia suke blogging ni pasal kalau facebook dia pun blur tak paham kebende..apa2 entri gumbira jer dia baca..nantile nak upload citer pasal famili..sajer suke2 isi masa lapang..

    ReplyDelete
  3. wah, best la ko punye entri-aiman, cik comey zila pun bangga ngn aiman-arap jd org yg berguna dunia dan akhirat

    ReplyDelete

masa untuk bersuka-ria..